info@rekkerreclame.nl +31 (0)504 091 333

Alles over uw bedrijf in een paar minuten
dat is de kracht van een goede videofilm over uw bedrijf. In een paar minuten laat een film zien wie u bent. Met heldere, goed gekozen videobeelden met een ondersteuning van passende muziek en een prettige “voice-over” die in korte bewoording de kernpunten over uw bedrijf verteld.
Dit is dé manier om op de homepagina van uw website bijna de hele website letterlijk te laten zien. Tevens is de videopromotiefilm een enorme ondersteuning op bijv. beurzen en andere evenementen waar u aan deelneemt. Desgewenst kunnen wij daarvoor een groot flatscreen voor u verzorgen.

Werkwijze
Na een goede analyse van uw wensen en het doel van de videofilm wordt een storybook samengesteld. Dit is een omschreven volgorde van specifieke beelden. Dan worden in één of meerdere sessies video-opnamen gemaakt op uw bedrijf. Daarbij worden de onderwerpen goed voorbereidt en wordt alleen gefilmd onder de juiste weersomstandigheden. Veelal worden vooraf figuranten gevraagd om mee te werken. Daarna volgen de montage en het schrijven en inspreken van de “voice-over” teksten.
Na de afronding worden er diverse soorten bestanden aangeleverd; voor uw website, beurspresentatie enz..

Camera’s
wij beschikken over meerdere videocamera’s van ful-HD tot 8K
waarmee we bijna elke opdracht kunnen uitvoeren.

Wij werken o.a met een 4K-video- en fotodrone (met vergunning) en een 8K virtual reality 360 graden(rondom) video- en fotocamera.
Tevens beschikken we over o.a. een 4K-actioncam voor fantastische belevingsbeelden.