info@rekkerreclame.nl +31 (0)504 091 333
  • Websitefoto Wapen van Drenthe
  • Website Camping de Wolfskuylen
  • Website Camping Zonnekamp
  • Website Golfclub Erve Braakman
  • Website Camping Veenmeer

Uw website: de eerste indruk
Uw website is de eerste kennismaking met uw bedrijf en moet daarom de juiste indruk geven. Passend bij uw bedrijf, met goede foto’s, niet te veel tekst en met een duidelijke navigatie. Pas dan wordt uw hele website bekeken. 

Op deze website ziet u een aantal voorbeelden van mogelijkheden om ook op uw website functionaliteiten op een professionele manier toe te passen.

Werkwijze
In de 18 jaar dat we websites bouwen is er veel veranderd. De ontwikkelingen op internet gaan razendsnel. Daarom volgen we de nieuwste ontwikkelingen constant en richten we ons op een totaalpakket, waardoor alle disciplines perfect op elkaar aansluiten. Na een goede analyse van uw wensen maken we een ontwerp voor uw nieuwe website. Deze is altijd op maat voor u gemaakt en daarbij is een goede interactie tussen u en ons heel belangrijk. Alleen dan wordt het eindresultaat zoals we voor ogen hebben.

Totaalservice
Wij leveren een totaalpakket. Dat betekend dat we niet alleen de website bouwen maar tevens zorgen voor de hosting en adviseren en desgewenst trainen in het gebruik van het Content Management Systeem, om zo zelf uw website makkelijk aan te passen. Daarnaast kunnen wij de zoekmachine optimalisatie (SEO) van de website en de adwords-advertenties voor u verzorgen.
In de meeste gevallen verzorgen wij ook de fotografie en schrijven we de seo-gerichte content-teksten voor de websites.

Bent u toe aan een nieuw website?