info@rekkerreclame.nl +31 (0)504 091 333

Langer in beeld met folders en brochures

Folders en brochures nemen in de reclame (nog steeds) een belangrijke plaats in. En “das logisch”, want een goede folder blijft veel langer binnen handbereik dan een website.
Omdat drukwerk een “statisch” communicatiemiddel is moeten bij de ontwikkeling van een folder of brochure foto’s en teksten kritischer gekozen worden dan bij digitale platforms. Bij drukwerk wordt bijv. veel langer gekeken naar (stilstaande) foto’s en worden de teksten beter gelezen dan op digitale platforms. Storende elementen in foto’s en een slechte tekst valt daardoor veel meer op. Tevens blijft de positieve uitstraling van een goede foto ook langer indruk maken.

Langer in beeld met een brochure
De ontwikkeling van een folder of brochure kunt u daarom beter overlaten aan een partij die daar in is gespecialiseerd. PR-reclame maakt ruim 30 jaar folders en brochures voor uiteenlopende bedrijven.
Wij verzorgen daarbij het hele traject voor u; de fotografie, de vormgeving, het schrijven van de teksten en uiteindelijk het drukken. Dit kan in lage en hoge oplagen, met 2 of 20 pagina’s, als boekje, flyer of infomap, maar ook als creditcard-uitvouwfolder. Afhankelijk van het doel van het drukwerk kan daarbij gekozen worden voor onze vaste huisdrukker, of een goedkopere internetdrukker.
Laat u eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Bent u toe aan een nieuwe folder?